Naša škola má talent 2013

NAŠA ŠKOLA MÁ TALENT!

ZÁKLADNÁ ŠKOLA, NÁMESTIE MLADOSTI 1, ŽILINA
V čase,keď talentové súťaže nestrácajú na popularite, sa aj naša Základná škola Námestie mladosti 1 v Žiline rozhodla po ročnej prestávke vrátiť k akcii Naša škola má talent.  A o tom, že ho naozaj má, mala možnosť presvedčiť sa nielen porota, ale aj diváci, ktorí prejavili naozaj veľký záujem a prišli podporiť svojich kamarátov.
V súťaži sa predstavilo 10 rôznych čísel a porote to veru neuľahčili. Boli sme svedkami skvelých speváckych  výkonov, tanečných čísel, gymnastických cvičení, ale aj nezvyčajného talentu žiaka 7.B Kristiána Fecku, ktorý si všetkých získal rozprávaním slov odzadu. Kiko dokázal v rýchlosti otočiť nielen slová a slovné spojenia, ale bez zaváhania otočil aj komplikovanejšie vety. A tak nevedomky na pobavenie zúčastnených sľúbil, že bude až do konca roka počúvať všetky pani učiteľky. Za svoje vystúpenie napokon získal špeciálnu cenu poroty.
Aj keď to bolo náročné, porota v zložení pani učiteliek, predsedkyne žiackeho parlamentu a zástupcu žiakov napokon rozhodla. Tretie miesto si tak odniesla Veronika Magová z 3.C za svoj kresliarky talent, keď nám na výkrese ožili roztomilé príšerky.  Druhé miesto si vyspievala a zúčastneným zimomriavky spôsobila Eliška Luptáková zo 6.A a prvé miesto patrí tretiačkam Emke Benkovej a Táničke Brodňanovej za krásny vianočný duet. Výherci získali pekné ceny a ostatní zúčastnení aspoň sladkú odmenu.
Táto akcia nášho parlamentu sa naozaj vydarila a my sa už teraz tešíme na talenty, ktoré objavíme budúci rok J

Mgr. Barbora Boguská

- Fotogaléria -




















Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára